2 ks kuřecí prsa
1 ks mrkev
1 ks cibule
stroužky z 1/2 česneku
1 ks rajče
kousek pórku
1 ks jarní cibulka
rajčatový protlak, tymián, oregáno, bazalka, mletý pepř, sůl, 2 lžíce melasy, 2 lžíce oleje na restování
Maso namixujeme v mixéru společně s cibulí a česnekem. Dáme restovat na olej na rozpálenou pánev. Mrkev, rajče, pórek a jarní cibulku pomeleme v mixéru a přidáme k masu. Chvíli orestujeme. Přidáme koření a rajčatový protlak. Podlijeme trochou vody a chvíli podusíme. Nakonec dochutíme melasou a solí.
Servírujeme s těstovina a sypeme strouhaným parmezánem.
TIP! Vyzkoušejte MELASU při vaření místo cukru - do omáček, při nakládání masa... Budete překvapeni lahodnou chutí!
2008-2025 © FAKTORPLUS.CZ